En god start på det nye året!
Bildebutikken      Galleri     Om fotografen
Velkommen til vår nye nettbutikk!

1. mars 2019 åpnet vi vår nye nettbutikk. Her kan du bestille store veggbilder til hyggelige priser. Har du ikke så mye veggplass eller ønsker bilder i mindre format, kan du bestille bildene du liker på fotopapir helt ned til A-4 størrelse. 

Av nyheter kan nevnes at vi nå tilbyr nedlasting av høyoppløselige bildefiler direkte fra nettsiden. Du får bildet akkurat når du trenger det - uansett tid på døgnet! 

Klarna Checkout

I tillegg har vi tatt i bruk Klarna Checkout som en av betalingsløsningene. Det er en fleksibel betalingsløsning som gjør det mulig å handle først og betale for eksempel om 14 dager.

I anledning av lanseringen av ny nettbutikk kan vi tilby noen produkter til sterkt reduserte priser. Dem finner du her.

Velkommen til vår nye nettbutikk!
En god start på det nye året!

Sola skinner og rundt neste sving venter vår og sommer. Vi går lyse og fine tider i møte!

Det har vært en god start på året som akkurat er gått inn i sin 3. måned. Hasvik Foto fikk på slutten av fjoråret oppdraget med å levere 9 store veggbilder til Hasvik nye lensmannskontor. Noen av bildene som ble levert ser dere over og under dette innlegget.

Bildene er produsert på akrylglass og forseglet med en aluminiumsplate bak, såkalt galleriprint. De ble overlevert til Hasvik lensmannskontor 23. januar i år og vi fikk gode tilbakmeldinger om at bildene ga kontoret et skikkelig løft. Det er alltid hyggelig med fornøyde kunder! 

Vi har også bidratt med naturbilder til den nye nettbutikken til Noravind - Strikkefabrikken på kaia og levert bilder til Brubakken AS som er totalleverandør innen truck, lift og maskin. Det er uværsbilder fra Sørøya som skal benyttes i markedsføringen av hjullastere. Det syns vi er ordentlig stas!

I tillegg har vi solgt bilder til fornøyde privatkunder: "Takk for ett nydelig bilde. Vi er kjempe fornøyde." Det er ikke enkelt å drive butikk i fotobransjen, men med en så god start på året er vi spente på fortsettelsen!

En riktig god helg ønskes alle våre kunder!

Bestill et veggbilde med arktisk motiv du også!